بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خاگینه پرسی

  • بازدید: 357
خاگینه پرسی

خاگینه پرسی

خاگینه پرسی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ..................... 3 عدد
    آرد........................... 1 پیمانه
    بیکینگ پودر................ 1 قاشق چای خوری
    ماست........................ 1/2 پیمانه
    رنده پوست پرتقال........ 3 قاشق چای خوری
    روغن مایع................... 1/4 پیمانه
    شهد یا شربت شیرین...... به اندازه کافی


    طرز تهیه:

    تخم مرغ ها را با مفتول قشنگ میزنیم، و بهش آرد را اضافه میکنیم، به زدن ادامه میدهیم .
    یک ق چ بیکینگ پودر را با ماست و رنده پوست پرتقال مخلوط میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم. سپس روغن مایع اضافه میکنیم .
    مواد را در قالب ریخته میزاریم تو فر صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه بعد اینکه از فر دراوردیم میزاریم خنک بشه و بهش شهد غلیظ یا انواع شیره و شربت اضافه میکنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه