مواد لازم:
آرد.............................. 335 گرم
بیکینگ پودر...................1 قاشق چای خوری
جوش شیرین.................. 1/2 قاشق چای خوری
پودر نارگیل.................... 90 گرم
نمک ............................. 1/2 قاشق چای خوری
شکر.............................. 200 گرم
پنیر خامه ای..................... 100 گرم
رنده پوست لیمو................ 1 عدد
کره ذوب شده ونسبتا گرم..... 100 گرم
تخم مرغ درشت................. 1عدد
شیر............................... 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش.................... 1 قاشق سوپخوری
پودر شکر........................ به مقدار لازم برای غلطاندن
طرز تهیه:
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. شکر؛رنده پوست لیمو و پنیر خامه ای را می زنیم تا کمی مخلوط شوند. کره ذوب شده که هنوز کمی گرم است اضافه می کنیم ؛هم می زنیم تا موادترکیب شوند. تخم مرغ را اضافه کرده و کمی می زنیم. بعد شیر را اضافه کرده. بعد آب لیمو ترش. حالا موادخشک شامل آرد؛بیکینگ پودر؛جوش شیرین ؛نمک و پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با لیسک یا پره پارویی همزن می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند. از مواد گلوله های کوچکی برداشته؛در دست گرد می کنیم. درون پودر شکر می غلطانیم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم ؛با فاصله می چینیم.
نیازی به فشار دان و پهن کردن آنها نیست ؛خود شیرینی ها در هنگام پخت پهن شده و روی آنها ترک می خورد.
دمای فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه می پزد.
با این مواد 30 عدد شیرینی در سایزی که می بینید؛درست میشه.
خیلی خوشمزه است؛طعم لیمو کاملا توش مشخصه؛ولی اگر یک روز بمونه عالیتر میشه؛چون مزه ها کامل به خورد هم میره.
نوش جان
گردآوری: تحریریه