بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ اورئو شکلاتی

  • بازدید: 919
پودینگ اورئو شکلاتی

پودینگ اورئو شکلاتی

پودینگ اورئو شکلاتی

  1. مواد لازم:

    پنیر خامه ای........................ 250 گرم
    خاک قند ............................ 1 فنجان
    شیر.................................. 3 فنجان
    وانیل................................ 1 قاشق چایخوری
    خامه فرمی.......................... 250گرم
    بیسکوئیت شکلات تلخ............ 12 عدد خرد شده
    کره در دمای اتاق.................. 4 قاشق
    پودینگ وانیل..................... 2بسته کوچک


    طرز تهیه:

    یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و کره و پنیر خامه ای و خاک قند را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا خوب کرمی و خامه ای شوند.
    شیر،وانیل و میکس پودینگ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید باید آنقدر هم بزنید تا مواد گلوله گلوله شده از بین بروند.
    با یک قاشق چوبی خامه فرمی را اضافه و بعد با مواد زیر و رو کنید.
    حالا می توانید ظرف دلخواه دسر را انتخاب کنید و بیشتر بیسکوئیت های خرد شده را کف آن بریزید. مخلوط پودینگ را روی آنها ریخته و سپس روی دسر را با مقدار باقی مانده خرده بیسکوئتهای شکلاتی پر کنید.
    قبل از سرو این دسر خوشمزه ،آن را به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید!
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه