بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

  • بازدید: 160
شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی

  1. مواد لازم:

    آرد ......................... 500 گرم
    روغن ...................... 250 گرم
    پودر قند ................. 250 گرم
    وانیل...................... نصف قاشق چایخوری
    زنجبیل.................... یک قاشق غذاخوری
    کاکائو...................... یک قاشق غذاخوری
    قیف شیار دار شیرینی پزی مخصوص شیرینی بهشتی


    طرز تهیه:

    ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. توجه نمایید خمیر این شیرینی باید زیاد ورز داده شود .سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید. این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه