بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی چرخی

  • بازدید: 148
شیرینی چرخی

شیرینی چرخی

شیرینی چرخی

  1. مواد لازم برای 40 نفر:

    آرد برنج ........................ 750 گرم
    آرد سفید ...................... 750 گرم
    روغن جامد ..................... 750 گرم
    پودر قند ........................ 375 گرم
    تخم مرغ (زرده)................. ۵ عدد
    ماست‏ .............................1 لیوان
    بیکینگ پودر .................... 1 قاشق چای خوری
    پودر هل ......................... 1 قاشق چای خوری
    پودر پسته برای تزئین ......... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    روغن ،پودر قند رو با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. بعد زرده های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن میزنیم. حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه و مخلوط میکنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه میکنیم. بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج ،آرد سفید رو یکمرتبه اضافه میکنیم با دست شروع میکیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدیم چون خمیر به روغن میافته و سفت میشه). خمیر رو به شکل گلوله در میاریم و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم و در جای خنک قرار میدیم تا به مدت 12ساعت خمیرمون استراحت کنه. قالب نون چرخی رو به چرخگوشت نصب میکنیم. خمیر رو بعد از استراحت دوباره کمی ورز میدیم تا نرم بشه حالاداخل چرخگوشت میریزیم و از چرخ رد میکنیم بعد به اندازه دلخواهمون خمیر رو برش میدیم. در سینی فر میچینیم روش مقداری پودر پسته میریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175درجه سانتی گراد به مدت 15تا20دقیقه قرار میدیم(البته بازم مثل همیشه این زمان بستگی به دمای فرتون داره)
    سایر نکات:
    1. یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.
    2. برای تزیین روی شیرینی ها به جای پودر پسته از خرفه هم میتونین استفاده کنید.
    3. آرد برنج و پودر قند رو از حریر رد کنید.
    4. آرد سفید رو از الک رد کنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه