بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی اسکار

  • بازدید: 176
شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

  1. مواد لازم برای 5 نفر:

    پودر قند .................. ۵۰ گرم
    آرد ......................... ۱۷۵ گرم
    هل ساییده ............... ۱/۲ قاشق مربا خوری
    وانیل‏....................... ۱/۲ قاشق مربا خوری
    گردو ریز خرد شده ...... ۱۵۰ گرم
    تخم مرغ (زرده) .......... ۱ عدد
    تخم مرغ (زرده) .......... ۱ عدد
    کره ......................... ۱۰۰ گرم


    طرز تهیه:

    ۱- فر را روی درجه 170 درجه روشن کنید .
    ۲- کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود.
    ۳- بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید .
    ۴- بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت .
    ۵- از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید .
    ۶- دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند .
    ۷- بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید .
    ۸- می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .
    ۹- حدودا 35 - 40 دقیقه و در دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده .
    ۱۰- از فر درآورده و در حالت ولرم ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
    سایر نکات:
    1. شیرینی اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
    2. لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
    3. برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
    4. با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید )
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه