مواد لازم برای 5 نفر:
پودر قند .................. ۵۰ گرم
آرد ......................... ۱۷۵ گرم
هل ساییده ............... ۱/۲ قاشق مربا خوری
وانیل....................... ۱/۲ قاشق مربا خوری
گردو ریز خرد شده ...... ۱۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) .......... ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) .......... ۱ عدد
کره ......................... ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- فر را روی درجه 170 درجه روشن کنید .
۲- کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود.
۳- بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید .
۴- بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت .
۵- از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید .
۶- دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند .
۷- بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید .
۸- می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .
۹- حدودا 35 - 40 دقیقه و در دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده .
۱۰- از فر درآورده و در حالت ولرم ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
سایر نکات:
1. شیرینی اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
2. لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
3. برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
4. با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید )
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه