مواد لازم:
آرد.............................. 300 گرم
کره.............................. ۲۵۰ گرم
پودر قند....................... ۱۲۵ گرم
زرده تخممرغ کوچک.......... ۲ عدد
وانیل ........................... 1/8 قاشق چای خوری
چوب ............................ به تعداد لازم
مواد لازم برای آیسینگ:
سفیده تخممرغ.......................... 1 عدد
پودر قند.................................. 75 گرم
قطره خوراکی............................. در صورت دلخواه
دستور تهیه آیسینگ:
در یک ظرف مناسب سفیده را با همزن برقی خوب بزنید تا سفید و پوک شود، سپس پودر قند را آرامآرام اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظی به دست آید. در صورت تمایل میتوانید به آن، چند قطره رنگ خوراکی دلخواهتان را هم اضافه کنید. مخلوط را داخل قیف بریزید و با ماسوره گرد شماره یک بیسکویتهایتان را تزیین کنید .
دستور تهیه بیسکویت چوبی:
1. کره را از یخچال بیرون بیاورید تا در دمای محیط نرم شود، سپس با همزن برقی کمی بزنید . پودر قند را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زردهها را دانهدانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا موادتان با هم خوب مخلوط شوند.
2. در این مرحله آرد را به همراه وانیل آرامآرام به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید در حدی که آرد به خورد مواد برود. خمیر را داخل کیسه بگذارید و آن را حداقل حدود 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا خوب خنک شود.
3. بعد از زمان ذکر شده فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید، سپس 3/1 خمیر را به قطر هفت میلیمتر پهن کنید. بقیه خمیر را در یخچال بگذارید که شل نشود. کاتر را آغشته به آرد کنید و خمیرتان را با شکلهای متنوع برش بزنید.
4. چوبها را مرطوب کنید وتا 3/2 خمیر آنها را فرو کنید. بیسکویتها را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردهاید با فاصله بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
5. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس بیسکویتها را روی پنجره طوری بگذارید تا خوب خنک شوند. بیسکویتهای خنک شده را با آیسینگ تزیین کنید و در جشن تولدتان و یا حتی در عید نوروز با دوستانتان شریک شوید.
شیرین کام باشید
گردآوری: تحریریه