مواد لازم:
نی.................................. 1 عدد
گل................................. 1 عدد
کمپوت هلو....................... 1 قوطی
شکلات تخته ای ................. به مقدار لازم
پنیر خامه ای ..................... به مقدار لازم
کیک شکلاتی ..................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکلات رو آب کنید . داخل ظرف مورد نظر بریزید . ظرف رو بچرخونید تا داخلش به شکلات آغشته بشه . برای این منظور می تونید از قاشق هم کمک بگیرید . سپس ظرف رو برگردونید تا اضافی شکلات بریزه و بعد اجازه بدین شکلات کمی سفت بشه . نکته : اگه شکلات گرم باشه بهتره ، چون ضخامت شکلات کمتر خواهد شد .
یه دونه نی برداشته و به اندازه نیم سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش می دیم . پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم می زنیم . کمپوت هلو رو به صورت زیر برش می دیم .
بعد داخل پنیر خامه ای و خامه ریخته و مخلوط می کنیم . نکته : مقدار پنیر خامه ای و خامه و کمپوت به یک اندازه هست مثلا اگه مقدار خامه ۱۰۰ گرم هست پنیر خامه ای و کمپوت هم هر کدام ۱۰۰ گرم هستند . سپس کیک شکلاتی رو به کمک دست پودر می کنیم ( می تونید از کیکهای آماده استفاده کنید ) .
یه مقدار از اونو داخل ظرف می ریزیم . بعد نی رو داخل ظرف قرار داده و به کمک قاشق از مخلوط پنیر خامه ای و خامه و کمپوت داخل ظرف می ریزیم .
مجددا پودر کیک می ریزیم و آخر سر گل رو داخل نی قرار می دیم . خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره .
نوش جان
گردآوری: تحریریه