مواد لازم:
نشاسته گل........................ 150 گرم
آب................................... دو و نیم پيمانه
جوهرليمو........................... یک هشتم قاشق چایخوری
شكر رژيمي......................... يك و یکچهارم پيمانه (شكر معمولي: 500 گرم)
پودر ژلاتين......................... یک قاشق سوپخوري
گلاب.................................. دو قاشق سوپخوري
پودر نارگيل......................... به مقدار لازم
مغز گردو............................. به مقدار لازم
مغر پسته............................. به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نشاسته را با مقداري آب سرد مخلوط ميكنيم. وقتي حل شد، حرارت را روشن ميكنيم. جوهر ليمو را به آن اضافه كرده و مدام هم ميزنيم.
2. شكر را در بقيه آب ميريزيم. پودر ژلاتين را به شكر اضافه و وقتي حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه ميكنيم.
3. مواد را خوب هم ميزنيم تا غليظ شود، گلاب را اضافه كرده و خاموش ميكنيم. پودر نارگيل را در ظرف ريخته و به اندازه يك قاشق از نشاسته را روي پودر نارگيل ميريزيم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو ميكنيم و مقداري پودر نارگيل روي آن ميريزيم. در ظرف ميچينيم و دو الي سه ساعت داخل يخچال ميگذاريم.
فوت كوزهگري:
باسلوق خانگي را حتما در يك ظرف در بسته و داخل يخچال نگهداري كنيد، در غير اين صورت خيلي زود خراب ميشود.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه