بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه باسلوق

  • بازدید: 367
باسلوق

باسلوق

باسلوق

  1. مواد لازم:

    نشاسته گل........................ 150 گرم
    آب................................... دو و نیم پيمانه
    جوهرليمو........................... یک هشتم قاشق چای‌خوری
    شكر رژيمي......................... يك و یک‌چهارم پيمانه (شكر معمولي: 500 گرم)
    پودر ژلاتين......................... یک قاشق سوپ‌خوري
    گلاب.................................. دو قاشق سوپ‌خوري
    پودر نارگيل......................... به مقدار لازم
    مغز گردو............................. به مقدار لازم
    مغر پسته............................. به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    1. نشاسته را با مقداري آب سرد مخلوط مي‌كنيم. وقتي حل شد، حرارت را روشن مي‌كنيم. جوهر ليمو را به آن اضافه كرده و مدام هم مي‌زنيم.
    2. شكر را در بقيه آب مي‌ريزيم. پودر ژلاتين را به شكر اضافه و وقتي حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه مي‌كنيم.
    3. مواد را خوب هم مي‌زنيم تا غليظ شود، گلاب را اضافه كرده و خاموش مي‌كنيم. پودر نارگيل را در ظرف ريخته و به اندازه يك قاشق از نشاسته را روي پودر نارگيل مي‌ريزيم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو مي‌كنيم و مقداري پودر نارگيل روي آن مي‌ريزيم. در ظرف مي‌چينيم و دو الي سه ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم.
    فوت كوزه‌گري:
    باسلوق خانگي را حتما در يك ظرف در بسته و داخل يخچال نگهداري كنيد، در غير اين صورت خيلي زود خراب مي‌شود.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه