بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای سیب

  • بازدید: 397
پای سیب

پای سیب

پای سیب

  1. مواد لازم:

    کره ........................ 1/2 پیمانه (در دمای اتاق )
    شکر قهوه‌ای .............1 پیمانه
    وانیل .....................1 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ..................1 عدد
    آرد ........................1 پیمانه
    بیکینگ پودر............. 1/4 قاشق چایخوری
    نمک........................ 1/4 قاشق چایخوری
    دارچین ....................1 قاشق سوپخوری
    مواد لازم برای فیلینگ :
    سیب قرمز متوسط .......2 عدد(خرد شده)
    کره.......................... 1 قاشق سوپخوری
    دارچین .................... 1/2 قاشق چایخوری
    وانیل....................... 1 قاشق چایخوری
    شکر قهوه ای ..............1 قاشق سوپخوری
    مواد لازم برای تاپینگ سیب(اختیاری):
    سیب قرمز................. 1 عدد(خرد شده )
    کره.......................... 2 قاشق سوپخوری
    شکر قهوه‌ای............... 2 قاشق سوپخوری
    نمک.......................... به مقدار کم


    طرز تهیه:

    فر را از قبل تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک قالب گرد 20 سانتی را چرب کنید.
    تمام مواد فیلینگ را داخل ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. حرارت را کم کنید تا به مدت 10 دقیقه بپزید، سیب ها نرم شوند و مخلوط غلیظ شود.
    کره، شکر و وانیل را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را بیفزایید و باز هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
    آرد ،بیکینگ پودر و نمک را داخل یک ظرف دیگر با هم الک کنید و آرام آرام به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و وقتی مخلوط شد ، 2/3 آنرا داخل قالب بریزید. سپس مواد فیلینگ را روی آن به گونه ای بریزید که 2 سانتی متر از اطراف با کناره های قالب فاصله داشته باشد.سپس 1/3 باقیمانده مخلوط را داخل قالب روی فیلینگ اضافه کنید و روی آن دارچین بپاشید .
    قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی از فر خارج کردید اجازه دهید تا سرد شود سپس آنرا برش بزنید و با تاپینگ سیب تزیین کنید.
    روش تهیه تاپینگ سیب:
    تمام مواد تاپینگ را داخل یک ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط کنید.سپس صبر کنید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا 10 دقیقه آرام بپزد و غلیظ شود .
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه