مواد لازم:
زرده تخم مرغ................... 5 عدد
پودر قند.........................200 گرم
گردو .............................200 گرم
پودر هل.........................1 قاشق چایخوری
وانیل ............................1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخممرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید. گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 150درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.
نکات
1- در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی میخوابد.
2- اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفرههای ریزی ایجاد میشود.
3- میتوانید به جای گردو از کنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری استفاده کنید.
4- کمی زعفران دمکرده، رنگ و طعم بهتری به شیرینی میدهد.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه