بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

  • بازدید: 357
دسر هویج کلاسیک

دسر هویج کلاسیک

دسر هویج کلاسیک

  1. مواد لازم:

    هویج رنده شده................. 10 فنجان
    شیر............................... 1 و 1/2 فنجان
    شکر............................... 1/2 فنجان
    بادام خرد شده.................. 1/4 فنجان
    هل سبز و خرد شده............ 1/2 قاشق چایخوری
    کره یا روغن حیوانی............. 1/2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
    شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
    پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.
    نکته:
    * می توانید گرم یا سرد میل کنید.
    * می توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه