بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه لواشک انار

  • بازدید: 229
لواشک انار

لواشک انار

لواشک انار

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    دانه انار ........................ ۱ کیلوگرم
    روغن مایع ..................... ۱ قاشق غذا خوری
    نمک............................. ۱ قاشق مربا خوری


    طرز تهیه:

    ۱- نمک را روی دانه های انار بریزید و به مدت 2 ساعت بگذارید تا بماند. سپس آن را مخلوط کنید. از صافی رد کنید تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
    ۲- بعد از این مدت بگذارید تا خنک شود.
    ۳- داخل سینی مورد نظرتان را چرب کنید، مواد را در آن بریزید؛ به گونه‌ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب بگذارید تا خشک شود.
    سایر نکات:
    اگر می‌خواهید رنگ لواشک تیره‌تر و زودتر خشک شود، آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید.
    برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را با دانه های انار مخلوط کنید.
    مناسب برای نیم کیلو لواشک است.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه