مواد لازم برای 10 نفر:
دانه انار ........................ ۱ کیلوگرم
روغن مایع ..................... ۱ قاشق غذا خوری
نمک............................. ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
۱- نمک را روی دانه های انار بریزید و به مدت 2 ساعت بگذارید تا بماند. سپس آن را مخلوط کنید. از صافی رد کنید تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
۲- بعد از این مدت بگذارید تا خنک شود.
۳- داخل سینی مورد نظرتان را چرب کنید، مواد را در آن بریزید؛ به گونهای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب بگذارید تا خشک شود.
سایر نکات:
اگر میخواهید رنگ لواشک تیرهتر و زودتر خشک شود، آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید.
برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را با دانه های انار مخلوط کنید.
مناسب برای نیم کیلو لواشک است.
نوش جان
گردآوری: تحریریه