بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه سوهان نارگیلی

  • بازدید: 502
سوهان نارگیلی

سوهان نارگیلی

سوهان نارگیلی

  1. مواد لازم برای 6 نفر:

    بادام خرد شده.......................۱/۴ پیمانه
    شربت سکنجبین..................... ۱/۲ پیمانه
    شکر سفید............................ ۱ پیمانه
    پودر نارگیل.......................... ۱ پیمانه
    وانیل‏.................................. ۱ قاشق چای خوری
    کره..................................... ۱ قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:

    ۱- برای تهیه سوهان نارگیلی، ابتدا نیمی از پودر نارگیل را به طور مساوی بر روی یک ورق پخت که با کره چرب کرده اید، بریزید.
    ۲- در یک کاسه متوسط، شکر و شربت سکنجبین را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو به مدت 3 دقیقه قرار دهید.
    ۳- بادام را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
    کره و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
    ۴- این مواد را درون ظرف مخصوص به صورت لایه ای نازک بریزید و بقیه پودر نارگیل را بر روی مواد بپاشید و بگذارید تا این مواد سرد شود.
    ۵- پس از یک ساعت که مواد خوب خنک شد، آن ها را به قطعات مورد نظر بشکنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه