بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پارفیت میوه

  • بازدید: 485
پارفیت میوه

پارفیت میوه

پارفیت میوه

  1. مواد لازم:

    عسل............................................................ ۳ قاشق غذا خوری
    ماست چکیده................................................... ۱ فنجان
    عصاره وانیل.................................................... ۲ قاشق چای خوری
    توت فرنگی به قطعات مکعبی برش زده..................... ۱,۱/۲ فنجان
    هندوانه به قطعات مکعبی برش زده......................... ۱,۱/۲ فنجان
    آناناس یا (کمپوت) به قطعات مکعبی برش زده............. ۱,۱/۲ فنجان
    گندمک............................................................ ۶ قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:


    ۱- ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
    ۲- مواد دیگر را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید.
    سایر نکات :
    از ویژه گی های این میان وعده می توان به پایین بودن کلسترول، کم چربی، چربی اشباع بسیار کم، و کم سدیم بودن آن اشاره کرد.
    همه از خواص عسل با خبریم، ماست حاوی پروتئین است، میوه ها حاوی آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها و گندمک نیز کربوهیدرات را به این غذای خوشمزه اضافه می کند.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه