بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه لواشک مخلوط

  • بازدید: 773
لواشک مخلوط

لواشک مخلوط

لواشک مخلوط

  1. مواد لازم:

    آلبالو........................ ۵۰۰ گرم
    آلو قرمز..................... ۵۰۰ گرم
    زردآلو........................ ۵۰۰ گرم
    نمک .......................... نوک قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    ۱- میوه ها را بشویید غیر از آلو قرمز هسته آنها را خارج کنید و با نمک بگذارید با حرارت کم بپزد. (چون هنگام بیرون آوردن هسته آلبالوها آب آن خارج می شود، هنگام پخت میوه‌ها نیاز به آب اضافی ندارند.)
    ۲- آب‌ میوه‌ها که کشیده شد بگذارید تا سرد شود. داخل آبکش بریزید و زیر آن سینی بزرگ که چرب کردید را قرار دهید. میوه ها را ته آبکش با دست بفشارید تا پوره میوه داخل سینی بریزد.
    ۳- داخل سینی صاف کنید به طوری که 1-2 میلی متر ضخامت داشته باشد آن را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا آب آن‌ها بخار و خشک شود.
    ۴- بعداز آماده شدن از سینی جدا کرده و در اندازه های مختلف برش بزنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه