بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای

  • بازدید: 1102
رولت خامه ای تابه ای

رولت خامه ای تابه ای

رولت خامه ای تابه ای

  1. مواد لازم برای 3 نفر:

    تخم مرغ..................................... ۲ عدد
    آرد .......................................... ۵۰ گرم
    بیکینگ پودر............................... ۱/۲ قاشق چای خوری
    شکر......................................... ۵۰ گرم
    خامه قنادی یا خامه فرم گرفته........... به مقدار لازم
    وانیل‏......................................... ۱/۴ قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    ۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد دوبرابر شود.
    ۲- سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
    ۳- تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید
    ۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.
    ۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
    ۶- بگذارید کنار تا سرد شود سپس بازکرده خامه کشی کنید.
    ۷- میتوانید از انواع مغز ها و موز و شکلات لای رولت بریزید رول کنید.
    ۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
    سایر نکات:
    میتوانید در صورت نیاز با چاقوی خیس شده حلقه حلقه کرده و نیمه بالای رولت را کمی خامه زده و روی آن را با مغز گردو و پسته و کاکائو تزیین کنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه