مواد لازم:
شیرعسلی.............................. 4 ق س
پودر ژلاتین.............................3 ق چ
آب........................................1 لیوان
یخ خرد شد ه ...........................1 لیوان
شکر...................................... بهد لخواه
میوه...................................... برای تزیین
طرز تهیه:
1. پود ر ژلاتین را با آب مخلوط کنید، سپس آن را د ر یک قابلمه مناسب بریزید. شیر عسلی را هم به آنها اضافه کرد ه ، خوب باهم مخلوط کنید.
2. حالا قابلمه را روی ملایم حرارت قرار د هید. د ر این مرحله د ر صورت تمایل شکر را هم به مواد اضافه کنید. مواد را بهآرامی هم بزنید تا مایع شروع به جوشید ن کند، سپس قابلمه را از روی حرارت برد ارید.
3. حالا باید یخها را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا آب شوند، سپس مواد را د ر لاینر های سیلیکونی کاپ کیک بریزید و د اخل یخچال قرار د هید.
4. وقتی مواد کمی خود ش را گرفت و بهاصطلاح نیمبند شد، برشهای میوه را روی آنها قرار د هید و د وباره آنها را د ر یخچال بگذارید تا کاملا خود شان را بگیرند.
5. کاپ کیکهای ژلهای را از یخچال د ر آورد ه ، سرو کنید.
نکته:
اگر شیر عسلی در منزل نداشتید می توانید از ترکیب شیر و عسل استفاده کنید.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه