بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک ژله ای

  • بازدید: 766
کاپ کیک ژله ای

کاپ کیک ژله ای

کاپ کیک ژله ای

  1. مواد لازم:

    شیرعسلی.............................. 4 ق س
    پودر ژلاتین.............................3 ق چ
    آب........................................1 لیوان
    یخ خرد شد ه ...........................1 لیوان
    شکر...................................... به‌د لخواه
    میوه...................................... برای تزیین


    طرز تهیه:

    1. پود ر ژلاتین را با آب مخلوط کنید، سپس آن را د ر یک قابلمه مناسب بریزید. شیر عسلی را هم به آنها اضافه کرد ه ، خوب باهم مخلوط کنید.
    2. حالا قابلمه را روی ملایم حرارت قرار د هید. د ر این مرحله د ر صورت تمایل شکر را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به‌آرامی هم بزنید تا مایع شروع به جوشید ن کند، سپس قابلمه را از روی حرارت برد ارید.
    3. حالا باید یخ‌ها را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا آب شوند، سپس مواد را د ر لاینر های سیلیکونی کاپ کیک بریزید و د اخل یخچال قرار د هید.
    4. وقتی مواد کمی خود ش را گرفت و به‌اصطلاح نیم‌بند شد، برش‌های میوه را روی آنها قرار د هید و د وباره آنها را د ر یخچال بگذارید تا کاملا خود شان را بگیرند.
    5. کاپ کیک‌های ژله‌ای را از یخچال د ر آورد ه ، سرو کنید.
    نکته:
    اگر شیر عسلی در منزل نداشتید می توانید از ترکیب شیر و عسل استفاده کنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه