مواد لازم برای 5 نفر:
آرد.................................. ۲ پیمانه
شکر................................ ۱ پیمانه
شیر................................. ۲ پیمانه
تخم مرغ........................... ۱ عدد
سیب (پوره شده) ............... ۱ عدد
کره................................. ۳ قاشق مربا خوری
وانیل.............................. ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر..................... ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین............................ ۲ قاشق چای خوری
عسل............................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شكر، وانیل، دارچین، بیكینگپودر، سیب، شیر و تخممرغ را با هم مخلوط كرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم میزنیم.
۲- با یك ملاقه متوسط از مواد، درون تابهای كه با كره چرب كردهایم، پهن كرده و دو طرف آن را سرخ میكنیم.
۳- وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین میكنیم.
سایر نکات:
معمولا پنكیك را در تابه خیلی كوچك میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند
مقدار عسل روی پنكیك با توجه به ذائقه شما متفاوت است
برای تهیه پوره سیب پوست آن را بكنید و بعد از جدا كردن چوب و دانه آن را میكس كنید.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه