بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پنکیک سیب

  • بازدید: 772
پنکیک سیب

پنکیک سیب

پنکیک سیب

  1. مواد لازم برای 5 نفر:

    آرد.................................. ۲ پیمانه
    شکر................................ ۱ پیمانه
    شیر................................. ۲ پیمانه
    تخم مرغ........................... ۱ عدد
    سیب (پوره شده) ............... ۱ عدد
    کره................................. ۳ قاشق مربا خوری
    وانیل‏.............................. ۲ قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر..................... ۱/۲ قاشق چای خوری
    دارچین............................ ۲ قاشق چای خوری
    عسل............................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شكر، وانیل، دارچین، بیكینگ‌پودر، سیب، شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم می‌زنیم.
    ۲- با یك ملاقه متوسط از مواد، درون تابه‌ای كه با كره چرب كرده‌ایم، پهن كرده و دو طرف آن را سرخ می‌‌كنیم.
    ۳- وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین می‌كنیم.
    سایر نکات:
    معمولا پنكیك را در تابه خیلی كوچك میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند
    مقدار عسل روی پنكیك با توجه به ذائقه شما متفاوت است
    برای تهیه پوره سیب پوست آن را بكنید و بعد از جدا كردن چوب و دانه آن را میكس كنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه