بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت شکلات تلخ

  • بازدید: 820
تارت شکلات تلخ

تارت شکلات تلخ

تارت شکلات تلخ

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    خمیر تارت شیرین........................... به مقدار لازم
    شکلات تلخ....................................۲۵۰ گرم
    شکر............................................۶۰ گرم
    کره منجمد..................................... ۲۰۰ گرم
    شکلات تخم مرغی............................۲۰۰ گرم
    تخم مرغ....................................... ۶ عدد
    پودر کاکائو..................................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- خمیر تارت شیرین را درست کنید.
    ۲- خمیر را در کف قالب تارت و دیواره‌ها با ضخامت یکسان (در حدود 1 سانتیمتر) پهن کرده و داخل فر با حرارت 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کراست بپزد اما رنگش عوض نشود.
    ۳- شکلات تلخ و کره را خرد کنید.
    ۴- شکلات و کره را در کاسه‌ای مناسب ماکرویو و مقاوم در برابر حرارت بریزید. بدون در پوش آن را برای 1 تا 2 دقیقه در ماکرویو با حرارت بالا (70 درصد) قرار داده و هر دقیقه آن را خارج کرده و با قاشق فلزی هم بزنید تا ذوب و نرم شود. یا اینکه به روش بن‌ماری روی بخار کتری قرار دهید ( توجه داشته باشید که به‌هیچ وجه ته ظرف شکلات با آب جوش درون کتری تماس نداشته باشد وگرنه شکلات می‌سوزد) تا آب شود.
    ۵- با استفاده از همزن دستی تخم مرغ و شکر را برای 4 دقیقه در کاسه‌ای بزرگ هم بزنید تا مخلوط کرم‌رنگ و غلیظ شود.
    ۶- مخلوط تخم‌مرغ را در مخلوط شکلات بریزید. مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
    ۷- مخلوط شکلات را داخل کراست تارت که در فر پختید بریزید.
    ۸- قالب تارت را برای 15 تا 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس در دمای اتاق خنکش کنید.
    ۹- شکلات‌های توپی شکل (هر نوع شکلات و خوردنی که دوست دارید.) را روی تارت بچینید.
    ۱۰- پودر کاکائو را روی آن پاشیده و سرو کنید.
    سایر نکات:
    خمیر تارت شیرین را در قسمت خمیر و نان مشاهده بفرمایید.
    شیرین کام باشید


    گردآوری: تحریریه