بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نکاتي براي دسرها

  • بازدید: 95
 نکاتي براي دسرها

نکاتي براي دسرها

نکاتي براي دسرها

  1. نکات لازم براي تهيه کرم و ژله :

    1- ژلاتين براي بسته شدن کرم مصرف ميشود زيادتر از حد معين باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معين باعث بسته نشدن کرم ميشود.
    2- براي اينکه ژلاتين کاملا حل شود بهتر است ژلاتين را خرد کنيم و در ظرف کوچکي بريزيم و کمي آب جوش روي ژلاتين بريزيم تا ژلاتين مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتين را روي بخار آب جوش مي گذاريم تا ذرات ژلاتين کاملا حل شود و بشکل مايع در آيد.
    3- براي بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل يخچال بگذاريم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله ميتوان قالب را در جاي يخ گذاشت ولي بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را بايد از جاي يخ خارج نمود و ميتوان ظرفي را پر از يخ نمود و ظرف را داخل يخ قرار داد تا کرم يا ژله بسته شود.

    4- تخم مرغي که در شير جوشيده ميريزيم نبايد با شير بجوشد کافي است تخم مرغ و شير را مخلوط و بلافاصله از روي آتش برداريم.
    5- براي اينکه کرم را در ظرف برگردانيم بايد قالب را در ظرف آب گرم که زياد داغ نباشد يک لحظه نگاه داريم ، بعد قالب را در ظرف بر گردانيم در ضورتيکه قالب مدت زيادتري در آب داغ بماند آب ميشود ، آب بايد بقدري باشد که داخل ظرف کرم نريزد.
    6- براي حل کردن هر بسته ژله حاضري بطور کلي دو پيمانه آب لازم است که بهتر است يک پيمانه آب جوش و يک پيمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل ميکنيم بعد آب سرد را به آن اضافه مينمائيم .
    7- براي تهيه ژله ميوه در منزل ، براي هر پيمانه آب ميوه دو ورق ژلاتين و مقداري شکر که مقدار شکر را در آب ميوه مي ريزيم و يک جوش ميدهيم تا شکر حل شود آنرا از روي آتش بر ميداريم و ژلاتين حل شده را با آب ميوه مخلوط و سپس مصرف ميکنيم .
    8- ژلاتين حل شده نبايد در شير جوشان ريخت چون شير ميبرد بلکه بايد شير بعد از جوشيدن کمي سرد شود آنوقت ژلاتين را با آن مخلوط کرد.
    9- ظرف کرم يا ژله بايد از نوع فلز باشد ظرفهاي چيني يا نشکن مناسب نميباشند


    منبع: بیتوته