مواد لازم:
کره ۶۰ گرم
شکر ۳ قاشق چایخوری
پودر مایهخمیر ۱۰ گرم (۱ قاشق سوپخوری)
آب ولرم ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
آرد ۱۸۸ گرم (یکو یکچهارم پیمانه)
تخممرغ همزده ۲ عدد
مواد لازم شربت:
آب ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
شکر ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه)
عرق بهار نارنج یا نسترن ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه:
مارمالاد زردآلو یکدوم پیمانه
عرق بهارنارنج ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱-کره و شکر را در ظرف کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. مایهخمیر و آب را در کاسهٔ کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
۲-آنگاه آرد را در کاسهٔ بزرگی الک کنید، حفرهای در مرکز آن ایجاد نمائید. حالا مایهخمیر ورآمده، مخلوط کره و شکر و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
۳-سپس خمیر را از اطراف کاسه به طرف مرکز جمع کنید، رویش را بپوشانید و۱ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
۴-اکنون دوباره خمیر را با دست مخلوط کنید و این بار آن را در قالب چربکردهٔ ساوارین به قطر ۲۴ سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و ۱ ساعت دیگر کنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود.
۵-اکنون ساوارین را به مدت ۵ دقیقه در فر گرمکرده با دمای ۱۹۰ درجهٔ سانتیگراد قرار دهید و بعد دمای فر را به ۱۶۰ درجهٔ سانتیگراد کاهش دهید و ساوارین را ۱۵ دقیقهٔ دیگر بپزید.
۶-حالا آن را روی پنجرهٔ سیمی برگردانید و روی سینی فر قرار دهید و نیمی از شربت داغ را رویش بریزید. همینکه ساوارین خنک شد، آن را در بشقاب زیبائی قرار دهید و باقیماندهٔ شربت را رویش بریزید.
۷-اینک مواد رویه را روی ساوارین بمالید و با مخلوط میوهٔ فصل میل کنید.
طرز تهیهٔ شربت:
آب و شکر را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد آن را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید، سپس عرق بهارنارنج را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیهٔ مواد رویه:
مارمالاد را قدری گرم کنید و بعد در صافی بریزید تا یکنواخت شود. سپس مارمالاد را با عرق بهارنارنج رقیق کنید.