بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه شیرینی ساوارین

  • بازدید: 289
طرز تهیه شیرینی ساوارین

طرز تهیه شیرینی ساوارین

طرز تهیه شیرینی ساوارین

  1. مواد لازم:

    کره ۶۰ گرم


    شکر ۳ قاشق چایخوری


    پودر مایه‌خمیر ۱۰ گرم (۱ قاشق سوپخوری) 


    آب ولرم ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه) 


    آرد ۱۸۸ گرم (یک‌و یک‌چهارم پیمانه) 


    تخم‌مرغ همزده ۲ عدد



    مواد لازم شربت:

    آب ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه) 


    شکر ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه) 


    عرق بهار نارنج یا نسترن ۲ قاشق سوپخوری



    مواد لازم رویه:

    مارمالاد زردآلو یک‌دوم پیمانه


    عرق بهارنارنج ۲ قاشق سوپخوری



    طرز تهیه:

    ۱-کره و شکر را در ظرف کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. مایه‌خمیر و آب را در کاسهٔ کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. 


    ۲-آن‌گاه آرد را در کاسهٔ بزرگی الک کنید، حفره‌ای در مرکز آن ایجاد نمائید. حالا مایه‌خمیر ورآمده، مخلوط کره و شکر و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. 


    ۳-سپس خمیر را از اطراف کاسه به طرف مرکز جمع کنید، رویش را بپوشانید و۱ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. 


    ۴-اکنون دوباره خمیر را با دست مخلوط کنید و این بار آن را در قالب چربکردهٔ ساوارین به قطر ۲۴ سانتی‌متر بگذارید، رویش را بپوشانید و ۱ ساعت دیگر کنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود. 


    ۵-اکنون ساوارین را به مدت ۵ دقیقه در فر گرم‌کرده با دمای ۱۹۰ درجهٔ سانتیگراد قرار دهید و بعد دمای فر را به ۱۶۰ درجهٔ سانتیگراد کاهش دهید و ساوارین را ۱۵ دقیقهٔ دیگر بپزید. 


    ۶-حالا آن را روی پنجرهٔ سیمی برگردانید و روی سینی فر قرار دهید و نیمی از شربت داغ را رویش بریزید. همینکه ساوارین خنک شد، آن را در بشقاب زیبائی قرار دهید و باقیماندهٔ شربت را رویش بریزید. 


    ۷-اینک مواد رویه را روی ساوارین بمالید و با مخلوط میوهٔ فصل میل کنید. 



    طرز تهیهٔ شربت:

    آب و شکر را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد آن را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید، سپس عرق بهارنارنج را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید. 



    طرز تهیهٔ مواد رویه:

    مارمالاد را قدری گرم کنید و بعد در صافی بریزید تا یکنواخت شود. سپس مارمالاد را با عرق بهارنارنج رقیق کنید.