۱-برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب میباید خامهای را در نظر بگیرید که چربی آن از ۳۵درصد کمتر نباشد. به این منظور ۱ کیلوگرم خامه مناسب را با ۲۵۰ گرم شکر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
۲-پس از افزودن شکر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشکیل شود. خامه را باید به حدی بزنید که جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.
۳- در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش کنید تا یخهای موجود در خامه آب شود و شما یخزدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. توجه داشته باشید که سرعت متوسط همزن برقی، مناسبترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است.
۴-اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به کره شیرین خواهد شد.
۵-هرگز خامه شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح میبُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.
۶-گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه تازه از پودر خامه استفاده کنید، میباید ۱۰۰ گرم پودر خامه را با ۲۰۰ گرم شکر و ۳۰۰ میلیلیتر شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
۷-سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن کامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.