شیر، شکر و آرد را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید؛ آن قدر هم بزنید تا مواد حل شود سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که جوش بیاید و غلیظ شود.
حرارت را کم و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید. ۱۲ عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید. ابتدا فنجانها را بشویید چون اگر خشک باشد جدا کردن مواد از فنجان سخت خواهد بود.
مواد آماده شده را داخل فنجانهای خیس بریزید؛ سپس ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از ۲ ساعت فنجانها را از یخچال خارج کنید و دسر داخلشان را به آرامی در ظرفی تکان دهید تا خارج شود.
پودر نارگیل را روی دسرها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو کنید. میتوانید به جای فنجان از قالب دلخواه استفاده کنید.