بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسرفنجانی

  • بازدید: 366
دسرفنجانی

دسرفنجانی

دسرفنجانی

  1. مواد لازم

    شیر-یک لیتر


    آرد -۲ تا ۵ فنجان چای خوری


    شکر -۲ تا ۵ فنجان چای خوری


    کره –یک قاشق غذاخوری


    وانیل -نوک قاشق چای خوری 


    پودر نارگیل -به مقدار لازم



    طرز تهیه

    شیر، شکر و آرد را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید؛ آن قدر هم بزنید تا مواد حل شود سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که جوش بیاید و غلیظ شود. 


    حرارت را کم و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید. ۱۲ عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید. ابتدا فنجان‌ها را بشویید چون اگر خشک باشد جدا کردن مواد از فنجان سخت خواهد بود. 


    مواد آماده شده را داخل فنجان‌های خیس بریزید؛ سپس ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از ۲ ساعت فنجان‌ها را از یخچال خارج کنید و دسر داخلشان را به آرامی در ظرفی تکان دهید تا خارج شود. 


    پودر نارگیل را روی دسر‌ها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو کنید. می‌توانید به جای فنجان از قالب دلخواه استفاده کنید.