مواد لازم:
نشاسته ...................... 5 قاشق غذاخوری سرپُر
شیر.......................... 5 لیوان
شکر......................... 8 قاشق غذاخوری
گلاب......................... 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ...................... 1 عدد
طرز تهیه:
نشاسته رو در یک لیوان شیر سرد مخلوط و صاف میکنیم، تخم مرغ را هم میزنیم، همراه نشاسته حل شده به بقیه شیر اضافه میکنیم، شکر و گلاب را افزوده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا از گوشه ها شروع به جوشیدن کند و به غلظت مناسب برسد... مایه رو داخل قالب چرب شده میریزیم و میزاریم تو یخچال به مدت پنج تا شش ساعت که کاملاً سرد شود بعد بر میگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. میتونید لایه لایه با ژله هم بزارید. البته من تو قالب قلب و با استفاده از ژله و شکلات یه ایده برای والنتاین گذاشتم. مطمئن باشید اصلاً طعم تخم مرغ رو احساس نمیکنید.
نوش جان