طرز تهیه:
یک صبحانه خوشمزه و یک ترکیب یا افزودنی برای انواع کوکی و تارت و پای و شیرینی ها . در صورت تمایل میتوانید با مزه های دلخواه و ادویه جات دلخواه ترکیب کنید . پودر گلسرخ خشک یا پودر دارچین و وانیل یا هل و .... بقیه را خود بنا به سلیقه انتخاب و ترکیب کنید . به مقدار کم درست کنید و در ظرف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.
.
دستور كره گردو :ابتدا گردو را كمي تفت مي دهيم يا در فر تست ميكنيم بعد گردو ها را در مخلوط كن(ميكسر)ريخته هر ١دقيقه خاموش روشن ميكنيم تا اصطكاك موجود باعث بيرون آمدن روغن گردو شود بعد إز اينكه له شدند روغن پس مَي دهند و كره روان ميشود أكنون به دلخواه وانيل يا پودر هل و ب دلخواه پودر قند يا شكر را افزوده باز چند دقيقه آي دستگاه را روشن كنيد.همين كا رو ميشود با بادام زميني پسته و فندق هم انجام داد. توجه اگر روغن گردو در نيومد و احساس كردين ب دستگاه داره فشار مياد يك قاشق روغن مايع ترجیحا زیتون یا کنجد به مخلوط مورد نظر اضافه كنيد تا روان شوند.البته اين قسمت كاملا اختياري است و در حد امكان اگر انجام نشود بهتر است.
نوش جان