مواد لازم:
▫️کیوی ........................... 400 گرم
▫️شکر............................. یک دوم پیمانه
▫️خامه قنادی ...................... 400 گرم
▫️ژلاتین ........................... 4 قاشق مرباخوری
▫️وانیل ............................ یک هشتم قاشق مرباخوری
▫️پودر ژله کیوی ................. 1 بسته
طرز تهیه:
1-کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد.
2-پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.
3-کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.
4- ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.
5- پس از سرد شدن کیوی، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.
6-سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
7- یک بسته پودر ژله را با دو لیوان آب، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.
نکات:
1- در صورت استفاده از ورق ژلاتین، به ازای هر یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین از یک ورق ژلاتین استفاده کنید.
2- می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.
3 - می توانید این دسر را با خامه ی فرم گرفته و انواع ترافل تزیین نمایید
شیرین کام باشید