بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم کیوی

  • بازدید: 457
کرم کیوی

کرم کیوی

کرم کیوی

  1. مواد لازم:

    ▫️کیوی ........................... 400 گرم
    ▫️شکر.............................  یک دوم پیمانه
    ▫️خامه قنادی ...................... 400 گرم
    ▫️ژلاتین ........................... 4 قاشق مرباخوری
    ▫️وانیل ............................ یک هشتم قاشق مرباخوری
    ▫️پودر ژله کیوی ................. 1 بسته
     


    طرز تهیه:


    1-کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد.

    2-پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.

    3-کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.

    4- ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.

    5- پس از سرد شدن کیوی، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.
      
    6-سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

    7- یک بسته پودر ژله را با دو لیوان آب، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.

    نکات:

        1- در صورت استفاده از ورق ژلاتین، به ازای هر یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین از یک ورق ژلاتین استفاده کنید.

        2- می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.

        3 - می توانید این دسر را با خامه ی فرم گرفته و انواع ترافل تزیین نمایید
     

    شیرین کام باشید