بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر توت فرنگی

  • بازدید: 106
دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    توت‌فرنگي ........................... 200 گرم
    آب سرد و شیر........................ از هر کدام نصف پيمانه
    شكر................................... دو قاشق سوپخوري
    خامه فرم‌گرفته و آب جوش............ از هر کدام يك پيمانه
    ژلاتين ................................ يك قاشق سوپخوري
    ژله توت‌فرنگي ....................... 100 گرم
    بيسكويت ساده ........................ شش عدد


    طرز تهیه:


    کره توت‌فرنگي دسري مناسب براي اين فصل است. شايد در نگاه اول تهيه اين دسر به نظرتان سخت بيايد اما کافي است دست به کار شده و اين دسر را يک بار درست کنيد. اونوقت ديگه عاشقش مي‌شيد.

    توت‌فرنگي‌ها را شسته و با چاقوي تيز خرد مي‌كنيم تا آب نيندازد. پودر ژله را در آبجوش حل كرده و سپس آب سرد را اضافه و مخلوط مي‌كنيم. شير را با شكر روي حرارت قرار داده و هم مي‌زنيم تا شكر حل شود. ژلاتين را با دو قاشق آب روي بخار آب حل كرده داخل شير مي‌ريزيم. سپس خامه فرم‌گرفته را به شير اضافه مي‌كنيم.

    دو كاسه هم شكل ولي در سايز كوچك و بزرگ آماده مي‌كنيم. هر دو را در آب سرد زده و آب  آن را خالي مي‌كنيم. كاسه كوچكتر را در كاسه بزرگتر قرار داده و با چسب به كاسه بزرگتر طوري متصل مي‌كنيم كه كف كاسه مياني بالا قرار بگيرد. فاصله بين دو كاسه را از ژله و توت‌فرنگي پر كرده سپس ظرف را در يخچال به مدت سه ساعت قرار مي‌دهيم تا ژله كاملا ببندد. داخل كاسه كوچكتر آب داغ ريخته تا گرم شده و از ژله جدا شود. سپس داخل فضاي خالي (جاي كاسه) را از مواد كرم و بيسكويت پُر مي‌كنيم. دوباره ظرف را در يخچال قرار داده تا دسر ببندد. كاسه را در آب داغ فرو برده و در ظرف سرو بر مي‌گردانيم.