مواد لازم:
کره ...................................... 125 گرم
ارد سبوس(برای ویتامین) ................ 1/2 پیمانه
روغن مایع ............................... 1/2پیمانه
ماست ..................................... 1/2پیمانه
پکینگ پودر .............................. نصف پاکت
وانیل ...................................... 1 قاشق چای خوری
ارد ........................................ به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
اب ............................................... 3 لیوان
شکر ............................................. 3 لیوان
اب لیمو (برای جلو گیری از شکرک زدن) ...... 1.2قطره
طرز تهیه شربت:
ابتدا شربت را اماده کرده اب و شکر را داخل ظرفی بر روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا شکر ذوب شود . سپس بعد از جوش امدن به مدت 15 دقیقه جوش امده و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود
طرز تهیه شیرینی:
کره حتما باید به دمای محیط برسد. تمامی مواد را با هم ، همزده تا به شکل خمیر در اید. و 15 دقیقه صبر کنید.
سپس با وردنه خمیر را یک دست کرده و به شکل های (تصویر) ادامه میدهمیم.
وسط خمیر های برش داده شده(و به دلخواه میتونین فندق بزارین.)
وقتی گل ها درست شد در ظرف پیرکس مورد نظر از قسمت وسط چیده و ظرف را پر میکنیم. با دمای 170_180 تا زمانی که طلایی یا صورتی شود داخل فر قرار میدهیم. وقتی از فر خارج کردیم به مدت 2_3 دقیقه صبر کرده و شربت خنک شده را میریزیم . اگه خواستین همشو . اگه نه هم با توجه به میزان شیرینی که میخواین. بعد از 3_4 ساعت امادست چون شربت باید کاملا جذب بشه.