بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی گل

  • بازدید: 530
شیرینی گل

شیرینی گل

شیرینی گل

  1. مواد لازم:

    کره ...................................... 125 گرم
    ارد سبوس(برای ویتامین) ................ 1/2 پیمانه
    روغن مایع ............................... 1/2پیمانه
    ماست ..................................... 1/2پیمانه
    پکینگ پودر .............................. نصف پاکت
    وانیل ...................................... 1 قاشق چای خوری
    ارد ........................................ به مقدار لازم


    مواد لازم شربت:

    اب ............................................... 3 لیوان
    شکر ............................................. 3 لیوان  
    اب لیمو (برای جلو گیری از شکرک زدن) ...... 1.2قطره


    طرز تهیه شربت:

    ابتدا شربت را اماده کرده اب و شکر را داخل ظرفی بر روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا شکر ذوب شود . سپس بعد از جوش امدن به مدت 15 دقیقه جوش امده و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود


    طرز تهیه شیرینی:

    کره حتما باید به دمای محیط برسد. تمامی مواد را با هم ، همزده تا به شکل خمیر در اید. و 15 دقیقه صبر کنید.
    سپس با وردنه خمیر را یک دست کرده و به شکل های (تصویر) ادامه میدهمیم.
    وسط خمیر های برش داده شده(و به دلخواه میتونین  فندق بزارین.)
    وقتی گل ها درست شد در ظرف پیرکس مورد نظر از قسمت وسط چیده و ظرف را پر میکنیم. با دمای 170_180 تا زمانی که طلایی یا صورتی شود داخل فر قرار میدهیم. وقتی از فر خارج کردیم به مدت 2_3 دقیقه صبر کرده و شربت خنک شده را میریزیم . اگه خواستین همشو . اگه نه هم با توجه به میزان شیرینی که میخواین. بعد از 3_4 ساعت امادست چون  شربت باید  کاملا جذب بشه.