ردیف اول یک قاشق چای خوری خوری قهوه را به همراه یک قاشق غذاخوری خوری ژلاتین و یک قاشق غذاخوری شکر و یک بسته ژله آلو ورا در یک لیوان آب داغ حل کرده و یک لیوان آب سرد افزوده و داخل قالب بریزید ودر یخچال قرار دهید.
ردیف دوم یک قاشق مربا خوری ژلاتین را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر و یک بسته آلوورا در یک لیوان آب داغ حل کنید و بجای آب سرد شیر کاکائو بریزید و روی ردیف اول بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
رديف سوم يك قاشق مرباخوری ژلاتين را به همراه يك قاشق غذاخوری شكر و يك بسته آلو ورا در آب داغ حل كرده و بجاي آب سرد شير بريزيد.
نوش جان