مواد لازم:
▫️آرد ................................... ۲ لیوان
▫️کره ................................... ۱۰۰ گرم
▫️زرده تخم مرغ ...................... ۱ عدد
▫️پودر شکر ............................ نصف لیوان
مواد لازم جهت تزئین تارت:
▪️گردو .......................... ۱/۵ لیوان
▪️آرد ............................ ۳ قاشق غذاخوری
▪️شکر قهوه ای ................. نصف لیوان
▪️پودر مغز هل .................. نصف قاشق مربا خوری
▪️کره ذوب شده ................... ۵۰ گرم
▪️ تخم مرغ ....................... ۲ عدد
▪️عسل ............................ نصف استکان
▪️شیر .............................. ۱ قاشق غذاخوری
دارچین.............................. اندکی
طرز تهیه:
⭕️1. آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه، زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب ریخته خوب ورز دهید.
⭕️2. روی خمیر را بوسیله سلفون پوشانده به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
⭕️3. روی میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. خمیر را در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده قرار داده در فر از قبل شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت پانزده دقیقه بگذارید بپزد.
⭕️4. در ظرفی دیگر عسل، شیر، شکر، کره، تخم مرغ و اندکی پودر مغز هل را خوب مخلوط کنید. بعد از پانزده دقیقه قالب را از فر خارج کرده از مواد تخم مرغی پر کنید. روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید.
⭕️5. کمی دارچین روی گردو ها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید. درجه حرارت را روی ۱۷۰ قرار داده به مدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه به تارت زمان دهید تا پخته و طلایی شود