بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیره خرما

  • بازدید: 177
شیره خرما

شیره خرما

شیره خرما

  1. مواد لازم:

    ▫️خرمای بدون هسته و کلاهک
    ▫️آب جوش:به مقدار وزن خرما


    طرز تهیه:

    ⭕️1-خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

    ⭕️2-بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

    ⭕️3-وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.

    ⭕️4-پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.

    ⭕️5-سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

    ⭕️6-بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

    ⭕️7-دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.

    ⭕️8-حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

    ⭕️9-در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

    🔴نکات🔻🚨

     ♦️1-بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.

    ♦️2-دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.

    ♦️3- اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.

     ♦️4-این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.

     ♦️5-ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد