مواد لازم:
شکر................................................. 124 گرم
سفیده تخم مرغ صاف ............................... 160 گرم
نمک ................................................ یک چهارم ق چ
اسانس دلخواه مانند وانیل . رنده پوست پرتقال. زعفران. هل و ... در صورت تمایل
آرد الک شده......................................... 80 گرم
روغن مایع یا جامد یا کره آب شده................... 40 گرم
بادام خرد شده و کنجد و پودر نارگیل و ............. در صورت تمایل
طرز تهیه:
توئیل نوعی شیرینی نازک فرانسوی است که تا زمانی که داغ است فرم پذیر می باشد و پس از سرد شدن شکل خود را حفظ می کند. توئیل معمولا برای تزیین دسرها و بستنی ها استفاده می شود. توئیل ها طعم و بافت مختلفی دارند.
شکر و سفیده و نمک و اسانس دلخواه را با هم مخلوط کرده و 5 دقیقه کنار بگذارید. سپس مخلوط را با مفتول سیمی دستی به مدت 1 تا 2 دقیقه در حد یک دست شدن و حل شدن شکر هم بزنید. آرد را اضافه کرده و به مدت حدود 1 دقیقه دیگر با مفتول سیمی دستی هم بزنید در حدی که گلوله های آرد باز شود و خمیر صاف شود. در آخر کره آب شده ولرم یا روغن را اضافه و فقط در حد یک دست شدن هم بزنید.
می توانید 3 تا 4 قاشق از مواد را در کاسه ای جداگانه با 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو الک کرده و یا رنگ خوراکی مخلوط کرده و در قیف با سری نازک ریخته و برای توئیل های دورنگ یا طرح دار استفاده کنید.
خمیر آماده شده را روی صفحه سیلیکونی با یک قاشق مربا خوری ریخته و با قاشق آن را پهن کنید و روی آن را به دلخواه بادام و کنجد و ... بپاشید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند پس از خارج کردن از فر با کاردک فلزی از سینی جدا کرده و با وردنه آنها را شکل دهید. پس از چند ثانیه فرم می گیرند.
می توانید نقاطی از خمیر را با خمیر کاکائویی شکل داده و توئیل دو رنگ داشت. با خلاقیت و ابتکار خودتان می توانید شکل های مختلفی از این شیرینی را آماده کنید.