مواد لازم:
زردآلو..................... ٢ کیلوگرم
شکر....................... ١/٢ پیمانه
طرز تهیه:
یکی از پرطرفدارتین لواشکهای_خانگی زردآلو است. برای تهیه این لواشک، زردآلوها را بشویید و از وسط نصف کنید. داخل سینی فر بگذارید و به مدت ١٥ دقیقه درون فر قرار دهید تا نرم شوند. سپس داخل مخلوط کن بریزید و بعد از اینکه مثل پوره شد داخل قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر را با توجه به ذائقه خود میتوانید تغییر دهید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. روی سطح مورد نظر کمی روغن بمالید و لواشک را به قطر نیم سانتیمتر روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود.