بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه لواشک زردآلو

  • بازدید: 117
لواشک زردآلو

لواشک زردآلو

لواشک زردآلو

  1. مواد لازم:

    زردآلو..................... ٢ کیلوگرم
    شکر....................... ١/٢ پیمانه


    طرز تهیه:

    یکی از پرطرفدارتین لواشک‎های_خانگی زردآلو است. برای تهیه این لواشک، زردآلوها را بشویید و از وسط نصف کنید. داخل سینی فر بگذارید و به مدت ١٥ دقیقه درون فر قرار دهید تا نرم شوند. سپس داخل مخلوط کن بریزید و بعد از اینکه مثل پوره شد داخل قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر را با توجه به ذائقه خود می‎توانید تغییر دهید.

    قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. روی سطح مورد نظر کمی روغن بمالید و لواشک را به قطر نیم سانتیمتر روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود.