بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت رزماری

  • بازدید: 132
بیسکوییت رزماری

بیسکوییت رزماری

بیسکوییت رزماری

  1. مواد لازم:

    کره نرم شده .................................. 50 گرم
    شکر دانه ریز ................................ 4 قاشق غذاخوری
    پوست رنده شده لیمو ......................... 1 عدد
    آب لیمو ....................................... 4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده ............ 1 عدد
    برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده ......... 2 قاشق چای خوری
    آرد ساده , الک شده ......................... 200 گرم
    شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها ........ مقداری


    طرز تهیه:

    1. کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

    2. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .

    3. پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .

    4. آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت 30 دقیقه خنک نمایید .

    5. بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد 25 دایره به قطر 6 سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .

    6. در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .

    7. سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی , به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .

    8. بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .

    توصیه سرآشپز:

    بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .