بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک ساچر

  • بازدید: 569
کیک ساچر

کیک ساچر

کیک ساچر

  1. مواد لازم برای تهیه کیک:

    شکلات تلخ خرد شده ....................... ١٥٠ گرم
    کره.......................................... ١٦٠ گرم
    شکر......................................... ١٠٠ گرم
    تخم مرغ (زرده وسفیده جدا)................. ٣عدد
    آرد نان .....................................١٢٠ گرم
    مربای زرد آلو .............................٢٢٠ گرم
    رویه شکلاتی................................ طبق دستور داده شده
    آب .......................................... یک قاشق سوپ خوری
    کاغذ روغنی................................. یک عدد
    مربا زردآلو.................................. ۲۲۰ گرم


    مواد لازم رویه شکلاتی کیک:


    شکلات تلخ شده.......................... ۱۲۵ گرم
    کره....................................... ١٢٠ گرم


    طرز تهیه:

    فر را از ١٥ دقیقه قبل، روی حرارت ١٧٥ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
    کف قالب ٢٥ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس با اسپری روغن کمی چرب کنید.
    شکلات را در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود. (روش بن ماری). سپس یک قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
    کره و نیمی از شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا تغییر رنگ دهد.
    زرده های تخم مرغ را یکی یکی به آن بیافزایید و به وسیله همزن برقی هم بزنید.
    آرد را به همراه شکلات به مخلوط کره بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
    در ظرفی سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. بقیه شکر را به تدریج به آن بیافزایید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
    مایه آماده شده را در قالب ریخته و به مدت ٣٠ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد.
    پس از پخت، سینی را از فر بیرون آورده و پس از ٥ دقیقه، روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شود.
    پس از اینکه کیک خنک شد، آن را به دو لایه تقسیم کنید. یک لایه از آن را در ظرف مورد نظر قرار داده، مربای زردآلو را روی حرارت ملایم گرم کنید و نیمی از ان را روی کیک بمالید. سپس نصف دیگر کیک را روی آن گذاشته بقیه مربا را روی آن بمالید و به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا مربا کمی سفت شود.
    سپس رویه شکلاتی آماده شده را روی تمام کیک بمالید و پس از اینکه رویه سفت شد، کیک را به دلخواه برش و سرو کنید.
     


    طرزتهیه رویه شکلاتی کیک ساچر:

    شکلات تلخ خرد شده را در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود.
    کره را به آن بیافزایید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در دمای اتاق قرار دهید تا به غلظت دلخواه برسد در این مدت گه گاهی آن را هم بزنید. رویه آمادست می توانید از آن برای روی کیک ساچر استفاده کنید.