بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

  • بازدید: 231
نوشیدنی هورچاتا

نوشیدنی هورچاتا

نوشیدنی هورچاتا

  1. مواد لازم:

    برنج سفید پخته نشده..................... 1 پیمانه
    آب گرم ................................. 1 لیتر
    شیر پرچرب یا کامل..................... 1/2 پیمانه
    عصاره وانیل ........................... 2 قاشق چایخوری
    عصاره بادام............................ 1/2 قاشق چایخوری
    پودر دارچین........................... 1/2 قاشق چایخوری
    شکر................................... 1/4 پیمانه
    چوب دارچین........................... مقداری


    طرز تهیه:

    این نوشیدنی با آب برنج و عصاره وانیل تهیه می‌شود و برای مزه‌دار شدن آن می‌توانید از عطر چوب دارچین استفاده کنید.

    در مخلوط‌ کن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند( اما نباید پودر شوند.) این مخلوط را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا برنج‌ها کاملا خیس بخورند.
    سپس در یک ظرف، مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی یا آب برنج باقی نماند. آب برنج را درون مخلوط‌کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
    هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین سرو نمایید.
    نکته: می توانید در تهیه این نوشیدنی به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود 5 تا 10 عدد بادام را آسیاب کنید.