مواد لازم:
بیسکویت ساده و خردکرده................. 250 گرم
خامه ساده ................................. 250 گرم
شکر........................................ 150 گرم
آبلیمو تازه.................................. 2 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین................................ 2 قاشق چایخوری
پنیر خامهای................................ 240 گرم
پوست لیمو رنده کرده...................... 3 قاشق چایخوری
وانیلین..................................... 1 قاشق چایخوری
آب سرد.................................... 300 میلیلیتر (یکو یکچهارم پیمانه)
شربت توتفرنگی......................... 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1-بیسکویتها را بهطور مساوی در 6 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید.
2-آنگاه خامه، 100گرم از شکر و 1 قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، 1 قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
3- سپس پنیر خامهای را در کاسهای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.
4-حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید اینک مایه فراهم کرده را در لیوانها، روی بیسکویت بریزید، به گونهای که نیمی از حجم لیوانها از مایه پر شود.
5-اینک روی لیوانها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیمبند شود. حالا آب، شربت توتفرنگی، باقیمانده شکر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
6-باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود.
7-همینکه مخلوط به دست آمده قدری خنک شد، 2 قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوانها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیمبند شود.
8-سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حبابهائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینک آن را نیز در لیوانها بریزید، روی پارفیتها را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
9-اکنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل کنید.