⭕️1. داخل کاسه بزرگی با استفاده از همزن برقی , زرده تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کاملا کرم رنگ شوند .
⭕️2. شکلات را ریز رنده نمایید و به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید .
⭕️3. آب انگور را به مخلوط شکلات بیافزایید و خوب هم بزنید .
⭕️4. کاسه حاوی مخلوط شکلات را روی قابلمه ای پر از آب که به آرامی می جوشد قرار دهید . همزن را روی سرعت کم تنطیم نمایید و در حالی که مخلوط روی حرارت ملایم قرار دارد , آن را مرتب بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود . مواظب باشید که مخلوط زیاد نپزد یا نبرد .
⭕️5. مخلوط داغ را داخل ظروف شیشه ای یا فنجان ها ی قهوه خوری بریزید و روی آن مقداری پودر کاکائو بپاشید . کرم را داغ , سرو نمایید .
⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴
🍽دسر شکلات زابایون را کمی پیش از سرو, آماده نمایید, زیرا اگر بماند به تدریج تغییر شکل می دهد و می برد. اگر هنگام پخت, مخلوط سفت شد, بلافاصله آن را از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ی آب سرد قرار دهید تا خنک شود. سپس با شدت شروع به هم زدن دسر نمایید تا دوباره به حالت اول برگردد