مواد لازم:
▫️تخم مرغ ........................... 4 عدد
▫️پودر قند ........................... 1 لیوان
▫️شیر................................ نیم لیوان
▫️جوش شیرین ...................... مقداری
▫️وانیل.............................. مقداری
▫️کاکائو ............................ 3ق.بزرگ
▫️ارد ............................... 1 لیوان
مواد کرم:
▪️شیر ............................ 3لیوان
▪️ارد .............................2ق.بزرگ
▪️نشاسته ........................ 1ق.بزرگ
▪️پودر قند ....................... نیم لیوان
▪️زرده تخم مرغ ................ 1عدد
شکلات تلخ.......................100 گرم برای روی آن
پودر نارگیل.................... کقداری برای روی آن
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر را تا جایی که کف کند هم میزنیم بعد بقیه ی مواد را اضافه کرده و خیلی کم هم میزنیم.به ظرف فر کاغذروغنی را پهن کرده ومواد کیک را به ظرف ریخته ودر فر که قبلا در دمای180-160درجه گرم شده می پزیم.
کرم:همه مواد کرم راباهم قاطی کرده و میپزیم.بعد از سرد شدن کیک با یک لیوان یایک قالب بادقت کیک را ببرید و یکی از کیک های بریده شده را برداشته و1قاشق کرم را روی ان ریخته و یک تکه دیگر از کیک را برداشته و روی ان می گذاریم و به کناره هایش کرم مالیده و اغشته به نارگیل میکنیم بقیه ی کیک هارانیز به همین صورت انجام میدهیم بعد باقی مانده ی کرم را تا زمانی که بجوشد گرم میکنیم و 100gشکلات تلخ را اضافه کرده و تا زمانی که ذوب شود قاطی میکنیم بعد کرم حاظر شده را در اخرروی کیک ها ریخته و2-3ساعت در یخچال نگه میداریم بعد اماده سرو است