بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر نارگیلی

  • بازدید: 465
دسر نارگیلی

دسر نارگیلی

دسر نارگیلی

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ ........................... 4 عدد
    ▫️پودر قند ........................... 1 لیوان
    ▫️شیر................................ نیم لیوان
    ▫️جوش شیرین ...................... مقداری
    ▫️وانیل.............................. مقداری
    ▫️کاکائو ............................ 3ق.بزرگ
    ▫️ارد ............................... 1 لیوان


    مواد کرم:


    ▪️شیر ............................ 3لیوان
    ▪️ارد .............................2ق.بزرگ
    ▪️نشاسته ........................ 1ق.بزرگ
    ▪️پودر قند ....................... نیم لیوان
    ▪️زرده تخم مرغ ................ 1عدد


    شکلات تلخ.......................100 گرم برای روی آن
    پودر نارگیل.................... کقداری برای روی آن


    طرز تهیه:

    تخم مرغ وشکر را تا جایی که کف کند هم میزنیم بعد بقیه ی مواد را اضافه کرده و خیلی کم هم میزنیم.به ظرف فر  کاغذروغنی را پهن کرده ومواد کیک را به ظرف ریخته ودر فر که قبلا در دمای180-160درجه گرم شده می پزیم.
    کرم:همه مواد کرم راباهم قاطی کرده و میپزیم.بعد از سرد شدن کیک با یک لیوان یایک قالب بادقت کیک را ببرید و یکی از کیک های بریده شده را برداشته و1قاشق کرم را روی ان ریخته و یک تکه دیگر از کیک را برداشته و روی ان می گذاریم و به کناره هایش کرم مالیده و اغشته به نارگیل میکنیم بقیه ی کیک هارانیز به همین صورت انجام میدهیم بعد باقی مانده ی کرم را تا زمانی که بجوشد گرم میکنیم و 100gشکلات تلخ را اضافه کرده و تا زمانی که ذوب شود قاطی میکنیم بعد کرم حاظر شده را در اخرروی کیک ها ریخته و2-3ساعت در یخچال نگه میداریم بعد اماده سرو است