مواد لازم:
▫️آب پرتقال با پالپ...................................... 3 پیمانه
▫️شکر................................................... به میزان لازم ( 4 قاشق ریختم )
▫️رنده پوست پرتقال..................................... 1/3 قاشق چای خوری
▫️نارنگی خیلی کوچیک و خیلی نازک برش خورده.... 1 تا 2 عدد
طرز تهیه:
شکر و آب پرتقال رو مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر آب شود. رنده پوست پرتقال را اضافه کرده 1/4 قالب بستنی رو آب پرتقال بریزید و بزارید داخل فریزر تا یخ ببندد.
سپس برشهای خیلی نازک نارنگی رو با کمک انگشت بچسبانید به دیواره های قالب و آب پرتقال بریزید و بگذارید داخل فریزر تا یخ ببندد.