1-شکلات تخته ای را خرد کنید و در ظرفی بریزید و با حرات غیرمستقیم آب کنید.
2-شکلات آب شده را در ظرف های دسر بریزید و تمام سطح داخلی ظرف را با شکلات بپوشانید. با همزن پنیرخامه ای و خامه را مخلوط کنید. سپس کمپوت هلو را نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
3-کیک شکلاتی را با دست تان پودر کنید و مقداری از کیک را در ظرف بریزید و نی را وسط ظرف فرو کنید.
4-سپس مخلوط پنیر خامه ای، خامه و کمپوت را در ظرف بریزید و ظرف دسر را پر کنید. نی را وسط ظرف نگه دارید و تمام ظرف را با مایه پنیر پر کنید.
5- روی دسر را با پودر کیک شکلاتی بپوشانید. سپس دسر را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. بعد از چند ساعت دسر شکلاتی آماده سرو است