مواد لازم:
▫️سوسیس گوشت گاو .............................. 450 گرم
▫️پودر خردل ................................... یک قاشق چای خوری
▫️نمک .......................................... نصف قاشق چای خوری
▫️تخم مرغ ...................................... چهار عدد
▫️شیر............................................ دو فنجان
▫️نان تست ...................................... شش برش
▫️پنیر چدار، خرد شده .......................... 240 گرم
طرز تهیه:
⭕️1. سویسها را تکه تکه کرده و درون ماهیتابهای با حرارت متوسط میریزیم و اجازه میدهیم رنگش به قهوهای تبدیل شود.
⭕️2. یک کاسه متوسط آماده میکنیم و پودر خردل ، نمک ، تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و هم میزنیم کاملا مخلوط میکنیم.
⭕️3. سپس سوسیس ، نان و پنیر را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم و درون ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
⭕️4. فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم.
⭕️5. ظرف را از یخچال خارج کرده و به مدت 45 تا 60 دقیقه درون فر قرار میدهیم سپس دمای فر را به 165 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.