بستن

آشپزی

طرز تهیه سوسیس تخم مرغ

  • بازدید: 486
سوسیس تخم مرغ

سوسیس تخم مرغ

سوسیس تخم مرغ

  1. مواد لازم:

    ▫️سوسیس گوشت گاو .............................. 450 گرم
        ▫️پودر خردل ................................... یک قاشق چای خوری
        ▫️نمک .......................................... نصف قاشق چای خوری
        ▫️تخم مرغ ...................................... چهار عدد
        ▫️شیر............................................ دو فنجان
        ▫️نان تست ...................................... شش برش
        ▫️پنیر چدار، خرد شده .......................... 240 گرم


    طرز تهیه:

    ⭕️1. سویس‌ها را تکه تکه کرده و درون ماهیتابه‌ای با حرارت متوسط می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم رنگش به قهوه‌ای تبدیل شود.

    ⭕️2. یک کاسه متوسط آماده می‌کنیم و پودر خردل ، نمک ، تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و هم می‌زنیم کاملا مخلوط می‌کنیم.

    ⭕️3. سپس سوسیس ، نان و پنیر را نیز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و درون ظرف می‌ریزیم و به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

    ⭕️4. فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم.

    ⭕️5. ظرف را از یخچال خارج کرده و به مدت 45 تا 60 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم سپس دمای فر را به 165 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا کاملا پخته شود.