مواد لازم:
اب انار خالص. یک لیوان
پودر نشاسته. دو قاشق غذاخوری
شکر. بسته به ترشی انار
کره. سی گرم
گلاب. دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:اب انار ونشاسته وشکر را مخلوط کنید وروی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه کره وگلاب را اضافه کنیدواز روی حرارت بردارید این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته ودرون یخچال قرار دهیدمیتوانید دانه های انار هم داخل مسقطی بریزیدشش ساعت در یخچال بماند راحت از قالب در میاد. 🍉
اب انار ونشاسته وشکر را مخلوط کنید وروی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه کره وگلاب را اضافه کنیدواز روی حرارت بردارید این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته ودرون یخچال قرار دهیدمیتوانید دانه های انار هم داخل مسقطی بریزیدشش ساعت در یخچال بماند راحت از قالب در میاد.