⭕️۱- ژلاتین +1/4 پ آب سرد بن ماری کرده
⭕️۲- شیر+شکرروی حرارت تا فقط گرم بشه وشکر حل بشه ونباید بجوشد
⭕️۳- از روی حرارت بردارید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و خوب همزده
⭕️۴- گذاشته کمی که خنک شد خامه+وانیل را ریخته و مخلوط کنید
⭕️۵- حالا به دلخواه میتونید همین طور ساده در قالب ریخته
⭕️۶- یا اینکه میشه پودر نارگیل یا موز خرد شده یاآناناس و .....اضافه کنید ودر قالب ریخته و در یخچال بذارید تا خوب ببندد
⭕️۷- بیش از 4 ساعت در یخچال بماند تا خوب ببندد.