بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک ژله ای قرمز

  • بازدید: 553
کیک ژله ای قرمز

کیک ژله ای قرمز

کیک ژله ای قرمز

  1. طرز تهیه:

    ▫️شکر: 100 گرم
    ▫️پودر ژلاتین: 5 قاشق مرباخوری
    ▫️توت فرنگی: یک کیلوگرم
    ▫️گیلاس قرمز (سیاه): یک کیلوگرم
    ▫️پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری
    ▫️آبمیوه یا کمپوت: 700 میلی‌لیتر


    طرز تهیه:

    ⭕️شکر و پوست پرتقال رنده شده را به همراه 400 میلی‌لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
    از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.

    ⭕️محلول را از صافی رد کنید. یک‌چهارم پیمانه از آن را برداشته، پودر ژلاتین روی آن بریزید و به طریق بن‌ماری آن را حل کنید تا شفاف شود.

    ⭕️بعد از کمی خنک شدن، آب و شکر جوشیده باقیمانده را اضافه کنید.
    کمی از محلول آماده را در کاسه بزرگی ریخته، یک ردیف توت فرنگی شسته روی آن چیده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

    ⭕️بعد از بسته شدن نیز مقداری از محلول را ریخته، ردیف دوم توت‌فرنگی‌ها را نیز چیده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

    ⭕️بعد از بسته شدن ردیف دوم توت‌فرنگی، مقداری از محلول را ریخته، گیلاس را چیده و به این ترتیب دو ردیف گیلاس قرار دهید.

    ⭕️بعد از اینکه این کار را 4 بار انجام دادید، حالا یک گلوله توت‌فرنگی در پنج قسمت قرار دهید. مابین توت‌ها گیلاس قرار داده و با ژله آماده (محلول) پر کنید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
    در زمان سرو، در ظرف بزرگتری آب داغ ریخته، کاسه را در آب داغ فرو کرده تا جایی که آب درون ظرف نرود و در ضمن سریع از آب داغ بیرون بکشید تا آب نشود. ظرف موردنظر را روی کاسه‌ترین قرار داده، دسر را برگردانده و سرو کنید.

    ⚪️فوت آشپزی🔻🍴

    🍽 برای بهتر بستن دسر بهتر است مواد را به صورت لایه‌لایه درون ظرف بریزید