بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم به

  • بازدید: 109
کرم به

کرم به

کرم به

  1. مواد لازم:

    ▫️زرده تخم‌مرغ: 5 عدد
       ▫️سفیده تخم‌مرغ: یک عدد
       ▫️پنیر لبنه: 400 گرم
       ▫️شكر: 125گرم
       ▫️پودر ژلاتین: 3  قاشق سوپخوری
       ▫️آب سرد :  یك دوم پیمانه
       ▫️رنگ صورتی خوراکی: چند قطره در صورت دلخواه
       ▫️وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
       ▫️مربای به رنده شده :  400 گرم
       ▫️پودر هل:  یک قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    ⭕️1.  ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ، سفیده، وانیل و هل را داخل کاسه همزن  ریخته، آنها را مخلوط می‌كنیم، تا جایی که پف کنند. سپس پنیر را اضافه کرده، داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا كرم جوش آید. 

    ⭕️2. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، ذوب می‌كنیم و به همراه مربای به داخل كرم می‌ریزیم. همیشه به این نكته باید دقت كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ كدام داغ نباشند. 

    ⭕️3. بهترین زمان مخلوط كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد