بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا شکلات قهوه

  • بازدید: 145
پاناکوتا شکلات قهوه

پاناکوتا شکلات قهوه

پاناکوتا شکلات قهوه

  1. مواد لازم:

    ▫️قهوه اسپرسو (بدون شکر)  ١ فنجان 
    ▫️شکلات تخته اى  ٢٠٠گرم 
    ▫️شکر  ٣٠گرم 
    ▫️خامه صبحانه  ٢٠٠میلى لیتر 
    ▫️شیر ٢٠٠میلى لیتر 
    ▫️ژلاتین  ٢ ورق


    طرز تهیه:

    ⭕️ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود

    ⭕️در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید