بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ شکلات و انار

  • بازدید: 167
پودینگ شکلات و انار

پودینگ شکلات و انار

پودینگ شکلات و انار

  1. طرز تهیه:

    ▫️شیر سرد دو لیوان
    ▫️پودر کاکائو دو ق غ
    ▫️نشاسته ذرت دو ق غ
    ▫️پنیر خامه ای 100 گرم
    ▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان
    ▫️وانیل نصف ق چ
    ▫️خامه صبحانه صد گرم
    ▫️کره ده گرم
    ▫️دانه ی انار 


    طرز تهیه:

    ⭕️شیر سرد و پودر کاکائو و نشاسته و شکر رو مخلوط کنید . بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه .

    ⭕️بعد زیرشو خاموش کنید و خامه صبحانه و پنیر خامه ای نرم و کره و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا کرم یکدست بشه. 

    ⭕️وقتی کرم خنک شد اونو لایه لایه با انار داخل لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره... خب این یه مدلش بود.

    🔴برای یه مدل دیگه دو ق غ پودر کاکایو رو با پنج ق آب داغ مخلوط کنید. و بذارید کاملا خنک بشه

    ⭕️در یک کاسه یک لیوان خامه قنادی رو فرم بدین بعد  دویست گرم پنیر خامه ای نرم بهش اضافه کنید و باز فرم بدین. در نهایت پنجاه گرم شکلات ذوب شده و خنک ( یا نوتلا) رو با چند ق پودر شکر و اون کاکائوب خنک شده به خامه اضافه و مخلوط کنید . و با انار لایه لایه داخل لیوان بریزید .

    🔴در مدل سوم میتونید با پودینگ شکلاتی آماده این دسر رو درست کنید.