بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک ذرت

  • بازدید: 147
کیک ذرت

کیک ذرت

کیک ذرت

  1. مواد لازم:

    آرد ذرت(زرد رنگ) دو پیمانه
    آرد سفید یا آرد گندم(من گندم زدم) :یک ویک چهارم پیمانه.

    شکر:یک ویک چهارم پیمانه.
    شیر :یک پیمانه.
    روغن مایع:نصف پیمانه
    کره نرم شده:پنجاه گرم.
    تخم مرغ:سه عدد.
    بکینگ پودر:یک قاشق سوپ خوری.
    وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری.


    طرز تهیه:

    تخم مرغها وانیل وشکر رو باهم میزنیم تا حجمش زیادبشه.شیر رو ریخته,کمی هم زده,بعد وروغن و کره نرم شده رو هم اضافه میکنیم ودوباره میزنیم.آرد ذرت.آرد سفید یا گندم وبکینگ پودر رو که چندبار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم.مواد رو توی قالب میریزیم ودر طبقه وسط فر به مدت یکساعت  روی صد وهشتاد درجه قرار میدیم.


    .
    بعد از سرد شدن کیک, یه لایه از روی کیک برش زدم,کمی وسط کیکو خالی کردم (قالب من میان تهی بود)  با مارمالاد شاتوت(من مارک شانا داشتم که خیلی غلیظه) پر کردم و دوباره اون قسمت کیکو که برداشته بودم گذاشتم سرجاش😉(کمی عسل رقیق شده بزنید  تا دو لایه بچسبن به هم), روی کیکمم کمی ترک خورده بود,که اون رو هم با مارمالاد پر کردم که کسی شک نکنه😀